Новини

Вітаємо Мироненка Леоніда Леонідовича з перемогою в фінальному етапі другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Image0005

«Конкурс «Учитель року» – це не тільки фахове випробування для кращих педагогів України, але й частина нової освітньої політики, яка визначає провідну роль педагога у суспільстві»

Лілія Гриневич

29-31 січня відбувся фінальний  етап другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

У номінації «Географія» достойно представив школу Мироненко Леонід Леонідович, вчитель географії, заступник директора з виховної роботи КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».

Протягом двох днів проходили напружені випробування. Під час «методичного практикуму» та відкритого уроку Леонід Леонідович показав свою методичну майстерність, уміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи, обирати оптимальні прийоми, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу. Частиною конкурсного випробування стало практичне завдання у межах навчального предмету.

Вітаємо Мироненка Леоніда Леонідовича, вчителя географії, заступника директора з виховної роботи, який виборов перемогу та став кращим вчителем географії в області. Бажаємо Леоніду Леонідовичу творчої наснаги та успіхів у Всеукраїнському етапі конкурсу!

Image0001

Image0002

Image0003

Image0004

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається