Новини

Позитивні емоції та нові можливості – учні Полтавської школи-інтернату спортивного профілю долучилися до проведення соціального проекту «Empower».

Image005   У період з 21 січня по 5 березня 2019 р. за підтримки ВМГО «АЙСЕК в Україні» здійснюється реалізація соціального проекту для шкіл-інтернатів, який є надзвичайно важливим для розвитку і налагодження міжнародного діалогу й партнерства для досягнення Цілей Сталого Розвитку в Україні та світі.
   Основною метою проекту є створення можливостей дітям зрозуміти свої права, обов’язки як громадянина держави, мінімізувати боулінг, долати мовний бар’єр, розвивати комунікабельність та дізнаватися багато нового про інші культури.
   У рамках проекту 5 студентів-волонтерів проводять заняття для учнів на тему прав і обов’язків громадянина, мінімізації боулінгу, покращення комунікації в колективі, налагодження роботи в командах та покращення знання англійської мови.
   Перевагою проекту є те, що діти вчаться комунікувати один з одним, базуючись на повазі та взаєморозумінні, покращують рівень англійської мови, дізнаються про культури інших країн. Участь у проекті та живе спілкуватися з іноземцями допомагає школярам у розширенні кордонів мислення, руйнуванні стереотипів, розвитку толерантності та подоланні мовного бар’єру.  
   Проект ще триває, учні долучаються до участі у тренінгах з критичного мислення, медіаграмотності, екологічного виховання, цілей сталого розвитку. Попереду ще багато задумів та очікувань від втілення проекту.

Image001

Image002

Image003

Image004

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається