Новини

Знайомство з Цілями Сталого Розвитку

Image006

   Подолати бідність, вирішити проблеми голоду, зменшити нерівність, забезпечити мир та справедливість на Землі – це лише частина Цілей Сталого Розвитку, які визначені світовою спільнотою. Усього їх 17 і досягти їх світ повинен до 2030 року.
   Популяризація цих Цілей є основою сталого світового розвитку. Учні Полтавської школи-інтернату спортивного профілю  мали можливість зрозуміти особисту роль задля розвитку міста, країни, світу, долучившись до тренінгу разом із  студентами Полтавської державної аграрної академії та волонтерами проекту «Empower».
   На перший погляд може здатися, що Глобальні Цілі для всієї планети не стосуються школярів, але розбираючи кожну ціль окремо, розуміємо, що всі вони стосуються кожної людини на планеті незалежно від віку. Прививаючи ще змалечку зацікавленість до суспільних проблем та шляхів їх вирішення, діти виростуть свідомими громадянами своєї країни та справжніми патріотами неньки-Землі! У формі ігор і цікавих завдань на згуртування і креативність волонтери допомагали учням розібратися в такій складній, але надзвичайно важливій для людства тематиці. 
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image005
 
Image004

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається