Новини

Вітаємо Мироненка Леоніда Леонідовича з присвоєнням звання «Дипломант Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Географія»

21

«Конкурс «Учитель року» – це не тільки фахове випробування для кращих педагогів України, але й частина нової освітньої політики, яка визначає провідну роль педагога у суспільстві»

Лілія Гриневич

      У квітні 2019 р. відбувся третій етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».
   На професійне змагання у номінації Географія» до м. Ковель Волинської області прибули 24 учасники із 23 областей України і Києва. Нашу область достойно представив Мироненко Леонід Леонідович, вчитель географії, заступник директора з виховної роботи КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».
      Протягом двох тижнів проходили напружені випробування. Під час «методичного практикуму», «практичної роботи», «дослідження» та «відкритого уроку» Леонід Леонідович показав свою методичну майстерність, уміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи, обирати оптимальні прийоми, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу. Частиною конкурсного випробування стало тестування з фахової майстерності.
      Щиро вітаємо Мироненка Леоніда Леонідовича, вчителя географії, заступника директора з виховної роботи з присвоєнням звання «Дипломант Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» та бажаємо подальших творчих успіхів у професійній діяльності!
       Школа пишається Вами!!!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається