Новини

ФЕСТИВАЛЬ загальноосвітніх дисциплін. Рухаємося в напрямку до мотивації учнівства

Image008

   Кожен вчитель неодноразово зіштовхується з проблемою: як вмотивувати своїх учнів до вивчення тієї чи іншої дисципліни? Як виробити внутрішню мотивацію та активізувати інтерес до шкільних предметів? Неможливо змусити учня навчатися, можливо лише показати наскільки це може бути цікаво та захоплююче.
   26 листопада у стінах комунального закладу «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради»  пройшов фестиваль загальноосвітніх дисциплін «Парад наук», що став традиційним для закладу. Учні 5-9 класів протягом дня мали можливість відвідати 8 локацій: «Спортивний олімп»,  «Математичні смішарики», «Навколо світу», «Країна «Дивослово»,  «Хімічна кухня», «Куточок творчості», «LoginNet» та «Майстер». Різновіковий поділ на групи дозволив старшим учням проявити відповідальність та відчути себе в ролі лідерів.
   У незвичній формі дітям було представлено найцікавіші моменти у вивченні шкільних предметів. Вони приймали участь у змаганнях, інтелектуальних іграх, проводили різноманітні досліди, подорожували, оформлювали колективні малюнки, майстрували, знайомилися з інноваційними технологіями. Поряд з цим удосконалювали навички міжособистісного спілкування та лідерські якості.
    Найбільша радість для педагогів – бачити палаючі від цікавості очі своїх вихованців, чути слова вдячності за проведений разом час. Відгуки дітей довели, що нестандартний підхід до вивчення шкільних предметів спонукає до дії та динамічних планів на майбутнє.
Image001
 
 
 
Image002
 
Image003
 
Image004
 
Image005
 
Image007
 
Image009
 
Image010
 
Image011
 
Image012
 
Image013
 
Image014
 
Image015
 
Image016
 
Image017
 
Image018
 
Image019
 
Image020
 
Image021
 
Image022

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається