Новини

Міні-марафон «Що таке гідність»

Image004

       З 21 листопада  по 4 грудня 2020 року в КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради» учні 3 класу разом з класоводом  Вірченко Людмилою Анатоліївною та вихователем Басок Валентиною Вадимівною провели  «Міні - марафон», приурочений до Всесвітнього Дня Гідності.
       Проведені заходи об’єднали всіх, хто поділяє і підтримує ідею Гідності.
       Учні обговорили основні принципи  гідності та подискутували  про те, що таке власна гідність.
     Діти виготовили «Хмаринку смислів», де  написали слова,  які асоціюються із  поняттям Гідність.  Переглянули  фільми про: дружбу, взаємодопомогу, повагу, мислення, добро, честь, чесність.
       Актуальною стала тема булінгу серед учнів – «Булінг очима дітей».
     Завдання «Долонька» зацікавила учнів, адже, намалювавши і вирізавши долоньки,  діти на пальчиках  написали свої риси  характеру, почуття, бажання.  Також виготовили «щасливі долоньки» і подарували батькам разом зі своєю  любов’ю та повагою.
   Опрацювали розмальовку «Яка моя гідність?» (мрії  про світ в якому любов, співпереживання, розуміння беруть гору над несправедливістю).
       На завершення «Міні - марафону» учні написали листи в майбутнє.
      У грудях учнів 3 класу  б’ються наповнені сміливістю і добротою серця. Гідність  залежить від ставлення  одне до одного. Почуття гідності ростиме разом з дітьми, адже вони   відчувають  повагу до своїх  прав і свобод. Всі діти  різні та їхні переживання говорять про бажання творити добро.
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image005
 
Image006
 
Image007
 

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається