Новини

«Будь у безпеці! Не порушуй!»

 

Image001

    18 травня в КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради»  до учнів 4-5 класів завітали старша інспекторка з особливих доручень відділу зв’язків із громадськістю лейтенант поліції Аліна Кондратенко та начальник відділу зв’язків з громадськістю УПП в Полтавській області ДПП Марина Зінюха.
       Говорили з вихованцями про головне, а саме збереження свого життя під час дорожнього руху. Усім відомо, що учасниками дорожнього руху є не тільки водії, а і велосипедисти, скейтбордисти, пішоходи, які як і водії повинні дотримуватися правил дорожнього руху. Поліцейські акцентували увагу на проблеми безпечної поведінки дітей під час руху на перехресті, пішохідному переході, у місцях, де пішохідні переходи відсутні. Згадали важливі дорожні знаки на які потрібно завжди звертати увагу. Обговорили безпечні дії у темну пору доби та важливість завжди мати на одязі світловідбивачі. Наголосили на топ-3 заборон під час руху:
не говорити по телефону;
не грати в ігри;
не бути в навушниках.
     Дякуємо чарівним поліцейським за цікаву і актуальну зустріч! Тож, можемо впевнено сказати: «КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради»  долучилася до VI глобального тижня безпеки дорожнього руху в Україні!»
Image002
Image003
Image004
Image005
Image006
Image007
Image008
Image009
Image010
Image011
Image012
Image013
Image014

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається