Новини

«Подорож заради життя»

Image016
    Ось і завершилася реалізація програми "Journey4Life"(«Подорож заради життя»), яка відбувалася в рамках проєкту Міжнародного благодійного фонду «СНІД Фонд Схід-Захід» «Journey 4 Rights and Gender equality» ("Подорож заради прав та гендерної рівності") за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, що представлене Посольством Королівства Норвегії в місті Київ, згідно голландської моделі роботи з молоддю "Dance4Life"(«Танцюй заради життя»).
      Така міжнародна ініціатива реалізується у 14 країнах на 4 континентах, в Україні діє другий рік поспіль, а Полтава - одне з чотирьох міст, де відбувається його впровадження. Навчальна програма "Journey4Life" розроблена для молоді віком 14-25 років. Мета проєкту - зробити внесок у подолання найбільших загроз для репродуктивного здоров'я та захисту прав молоді.
    Нашим вихованцям 9-10 класів пощастило - вони стали частинкою 10 подорожей, які вели відомими і невідомими стежками до подолання найбільших загроз для репродуктивного та сексуального здоров’я молоді: ВІЛ, хвороби, що передаються статевим шляхом, незапланована вагітність, сексуальне та гендерно зумовлене насильство. Під час подорожей за допомогою чемпіонівd4l з’ясовували про: хто ж ми, який слід залишаємо у суспільстві, які наші мрії, які межі, тиск однолітків, чи чують нас.
        Стала група складалася з 26 учнів, які на останній зустрічі «Святкуй» отримали сертифікати, які підтверджують проходження подорожей та дають можливість розвиватися та виходити агентами змін. Дякуємо команді ПОБФ «Громадське здоров’я»: Лілії Слюсар – наставнику проєкту, Лізі Петрушці та Дмитру Безпалько – чемпіони4Life!
Image001
Image002
Image003
Image004
Image005
Image006
Image007
Image008
Image009
Image010
Image012
Image014
Image015
Image013

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається