Новини

«!КОМУнікація»

Image011

        В рамках шостого фестивалю «Майстерня міста 2021» «РАЗОМ, А НЕ ОКРЕМО» з 08 вересня по 10 вересня учні Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю Антон Шарпило та Софія Тимоховська взяли участь у проєкті «!КОМУнікація».
     Завданням проєкту – навчити кращим практикам, як правильно та ефективно використовувати соціальні мережі (Instagram, YouTube, Facebook, TikTok) для саморозвитку, якісного донесення інформації, висвітлення діяльності тощо.
        На зустрічах, які відбувалися в Полтавському державному аграрному університеті, вихованці дізналися як створювати персональний брендинг у соціальних мережах, контент для своєї ЦА, яким повинен бути графічний дизайн та таргет, check-list з просування TikTok та професійно відзняте відео. На практичних заняттях вчилися правильно описувати свій блог, викладали пости та історії для своєї аудиторії. Три дні навчання промайнули швидко та цікаво!
        Дякуємо Голові студентської ради Полтавського державного аграрного університету Сергію Шабельнику, студентському меру міста Анастасії Голос, Голові ГО «Асоціація розвитку територіальних громад України» Олександру Глазову, спікерам та небайдужим студентам-активістам!!! Ви  КРУТІ!!!!
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image006
 
Image005
 
Image004
 
Image007
 
Image008
 
Image010

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається