Новини

УОЛС «Країна Дитячих Мрій». «Академічна доброчесність в навчальному закладі»

Image011

   14 вересня у Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті спортивного профілю відбулося засідання учнівського самоврядування УОЛС «Країна Дитячих Мрій». На зборах були присутні активісти, старости класів та представники шкільного самоврядування.
        Першочергово новоприбулим учням розповіли, що ж таке самоврядування, з ким співпрацює і чиї інтереси представляє. Ознайомили з  обов’язками міністерств: освіти та екології, інформації, опіки, культури, дозвілля та спорту. Визначили претендентів на посаду Прем’єр-міністра. Ними виявилися Надія Масловська, Софія Тимоховська та Єлизавета Литвиненко, які представили слухачам свою візитівку. Шляхом таємного голосування обрали Прем’єр-міністра УОЛС «Країна Дитячих Мрій», найбільшу кількість голосів (а це 17) віддали Єлизаветі Литвиненко. Тож, вітаємо з новообраною посадою!!!!  
   Також, Президент УОЛС «Країна Дитячих Мрій» Вікторія Павленко ознайомила учнів з презентацією «Академічна  доброчесність в навчальному закладі», розповіла про принципи та порушення  академічної  доброчесності, як здобувачами так і педагогічними працівниками. Акцентувала увагу на видах та наслідках тривалих порушень академічної відповідальності. Промоніторила та представила шляхи розвитку системи академічної доброчесності в школі. Тож, працюємо й далі на покращення здобуття освіти шляхом академічної доброчесності!
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image004
 
Image005
 
Image006
 
Image007
 
Image008
 
Image009
 
Image010

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається