15912058

Бровко Сергій Миколайович вчитель англійської мови та інформатики, спеціаліст І категорії. У 2010 році закінчив Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Інформатика» та здобув кваліфікацію вчителя інформатики, англійської мови і зарубіжної літератури.

Проблема над якою я працюю, як вчитель інформатики: «Виховання інформаційної культури та комп’ютерної компетентності учнів на уроках та в позаурочний час»

Проблема над якою я працюю, як вчитель англійської мови: «Використання новітніх технологій та ігрової діяльності на уроках англійської мови»

Методи навчання, які я використовую в своїй роботі:

  • Комунікативний метод;
  • Метод повної фізичної реакції;
  • Ситуативнийметод;
  • Аудіо-лінгвальний метод;
  • Граматично-перекладний метод;

«У чому моя унікальність?»

Я дуже люблю спостерігати за людьми і не припиняю дивуватися тому, які ми всі різні, не схожі один на одного. У нас у всіх власні мрії, думки, інтереси, а також прагнення. В різних ситуаціях кожен веде себе по-різному. Саме завдяки нашій унікальності на Землі відбуваються історичні події, з’являються нові винаходи, змінюється світ. Всі ми унікальні!

Тільки постає питання «А в чому ж полягає моя унікальність?»

Я звичайний вчитель англійської мови, захоплююсь комп’ютерними технологіями та подорожами. Вже майже сім років я працюю в школі. Саме школа стала для мене другим домом. Не раз мене запитували: «Що тримає мене в школі? Що є стимулом у роботі? Любов до дітей, чи їх любов до мене?» Так, безумовно! Але в першу чергу відчуття того, що я потрібний цим дітям, і їм зі мною цікаво. Сподіваюся, що зможу зробити своїх учнів добрішими, чуйними, мудрими, навчу бачити прекрасне навколо, бути чуйними до чужих проблем, щирими і відкритими у своїх почуттях. Я не можу передбачити, ким стануть мої учні в майбутньому. Головне для мене – навчити їх розкритися, бути неповторним.

Так в чому ж полягає моя унікальність? Важко самому дати відповідь на це питання. Можливо моя унікальність полягає в тому що я успішний? Себе я вважаю успішною людиною. До свого успіху йду не по головах колег, не маніпулюванням друзями і близькими. У мене є інший шлях. Я люблю свою роботу і людей з якими працюю.  Я глибоко переконаний в тому, що успіх це не сліпе везіння, а нагорода за роботу над вдосконаленням самого себе. Досконалості немає меж! 

А можливо унікальність моя в тому, що я щасливий? Я щасливий, тому що я вмію дивитись оптимістично на будь-яку ситуацію в житті. Я щасливий, бо вмію бути щасливим.

А може я унікальний тому, що…

…Я УНІКАЛЬНІСТЬ….