15b6b79a

Вчитель англійської мови

Полтавської школи-інтернату №1 І – ІІІ ступенів

В’язовська Ірина Іванівна.

Працюю в цій школі з вересня 2002 року.

Закінчила Магаданський педагогічний інститут в 1990 році.

Стаж роботи 12 років.

Протягом цього часу отримала кваліфікаційні категорії: вчитель другої категорії у 2004 році, вчитель першої категорії та вчитель вищої категорії у 2014 році.

Моє педагогічне кредо: "Успіх приходить до того,хто робить те,що найбільше любить".

Проблема над якою я працюю "Ігрові та інтегративні форми навчання на уроках англійської мови".

Інтегративні форми ефективно сприяють формуванню навичок і вмінь, виробленню цінностей, створенню атмосфери співробітництва, взаємодії і дають можливість педагогу стати справжнім лідером учнівського колективу. Завдяки таким сучасним технологіям учні вчаться бути демократичними, критично мислити, приймати продумані рішення, а отже, відбувається постійна співпраця всіх учнів класу у ході уроку. При цьому учень і вчитель – рівноправні, тобто знають, вміють і здійснюють свою діяльність разом, чудово розуміючи, що вони роблять і для чого.

Готуючись до уроків англійської мови, я ретельно продумую кожний етап уроку, підбираючи відповідну до теми наочність, цікаві форми роботи. На мою думку, урок не може існувати без сучасних інноваційних технологій,тому я використовую матеріали з Інтернет-сайтів,демонструю відео фільми та включаю аудіо записи. Вивчати іноземну мову можливо різними шляхами, та головне це спілкування з носіями мови, тому я спонукаю старшокласників працювати на сайті Британської ради, учнів середньої   школи – розвивати свої знання, приймаючи участь в конкурсах, діти молодшої школи обожнюють грати в різноманітні ігри. На уроках відчуваю себе актрисою, намагаюсь передати почуття та емоції,які викликають тексти,вірші, пісні, адже маленький діалог і той відтворюю з любов'ю. Відкриваю себе,своє серце дітям,полюблять вони мене-будуть любити і мій предмет.