8be54579

Гененко Тетяна Миколаївна -

вчитель зарубіжної літератури та художньої культури

Педагогічний стаж - 20 років

Педагогічне кредо:"Мистецтво навчання полягає не в умінні повідомити, а в умінні збуджувати, розбурхувати, оживляти" ( А. Дістервег).

У своїй діяльності вчителя прагну дійти до кожного учня, збудити інтерес до літератури, привити любов до читання. Свою мету бачу у вихованні грамотного читача, здатного орієнтуватися у творах мистецтва, навчанні учнів сприймати красу та будувати власне життя за її законами.

Працюючи над темою"Розвиток креативного мислення учнів", маю конкретне завдання – створити комфортні умови навчання, за яких кожна дитина відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність. Наш час – це час суттєвих змін у науці, техніці, інформаційному середовищі, освіті. Суспільству потрібні люди, які здатні приймати нестандартні рішення, вміють творчо підійти до справи. У ході уроків заохочую найменше прагнення мислити, думати самостійно, ставлю дітей у позицію творця. Для цього використовую різноманітні прийоми, пов'язуючи літературу з іншими видами мистецтва, поєдную традиційні та інтерактивні методи навчання, використовую мультимедійні технології.