Новини

Пам’ять і сьогодення.

pamjatajemo peremagajemo
     Українці зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску – надзвичайні втрати впродовж 1939–1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб.
    Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф.
    Учні ліцею з класними керівниками та вихователями провели виховні години «Пам’ять єднає покоління», «Не згасне пам’яті вогонь…», «Йде травень крізь хвилини, дні, роки. Несе нащадкам спогади свої» у рамках дня пам’яті та примирення, що символізує не тріумф переможців над переможеними, а застереження диктатори завжди прагнуть задовольнити імперські амбіції збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією.
     Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Однак тепер це – путінська Росія, яка говорить про «вирішальний внесок у перемогу над нацизмом росіян». Сьогодні саме РФ, увібравши в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і зруйнувала мир у Європі.
   Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави.
     Ми повинні кожну хвилину пам’ятати та вшановувати подвиг наших захисників, які боронять зараз нашу державу.
Слава Україні! Героям Слава! На всі віки!
4
 
8в
 
10а
 
0 02 05 a2fd989bf6c9eb0afc0e59fcbec9daa13fba93963a2dc410151cf05c7ba2d949 f17c26f79f709a0c

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається