Новини

Життя - це найдорожчий скарб!

7.3.jpg
       У дитинстві час уявляється безхмарним, а життя - безкінечним. Та насправді - мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. Щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в певній ситуації, і головне, чітко дотримуватися норм права.
    Тому, традиційно, з 15 до 21 травня в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
      Учні 7 класу Полтавського спортивного ліцею разом з класним керівником Тетяною Бакулей і вихователем Юлією Пивовар провели єдиний урок «Безпечна дорога додому», акцентували увагу дітей на захисті їхнього життя і здоров’я у процесі дорожнього руху, проаналізували нормативно-правову базу з метою засвоєння ними норм безпечної поведінки.
    Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а навіть життя.
    Протягом Тижня безпеки дорожнього руху всі активно працювали задля спільної мети – життя, здоров’я та безпека наших дітей.
       Бережіть себе!
7.1
 
7.2
 
7

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається