Новини

Виховний захід для учнів 5-го класу Нової української школи (НУШ)

IMG 2775
     В останні дні навчального року відбувся захоплюючий виховний захід для учнів 5-го класу Нової української школи (НУШ), який був спрямований на згуртування колективу та підвищення рівня взаєморозуміння та спілкування між учнями.

      Основною частиною заходу стало виконання  творчого завдання «Полювання за однокласниками», в якому кожен учень мав можливість показати наскільки добре він знає своїх однокласників за допомогою створення персонального постера. Учні були зацікавлені  й використовували різні техніки та матеріали для того, щоб зробити свій постер найяскравішим. Всі роботи були доступно розміщені ускладнюй кімнаті і стали своєрідними візитними картками кожного учня.
     А після презентації постерів, учні були запрошені до великого колективного ігрового процесу, в якому вони використовували отримані знання один про одного та сприяли креативному самовираженню й дали змогу кожному дізнатися більше про своїх однокласників.
      Даний виховний захід виявився чудовою можливістю пізнати один одного, згуртувати колектив та підтримати позитивне спілкування. Він створив міцні основи для подальшого співробітництва та розвитку в колективі, підкреслюючи, що кожен учень є важливою складовою шкільного співтовариства.
IMG 2774
 
IMG 2776

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається