Новини

Освітній хакатон з теми «Педагогіка партнерства задля успіху дитини» у 3 класі

Image007

   З 01.04 по 06.04.2019р. у 3 класі КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю» відбувся освітній хакатон з теми «Педагогіка партнерства задля успіху дитини». Класним керівником Самсоненко І.Л. було проведено цикл уроків   «Батьки – вчителі для учнів», де учасники навчального процесу міняються місцями.
   Адже, досвід обміну ролями нам не завадить, а, можливо, дасть шанс на позитивні зміни у вихованні і навчанні наших дітей та допоможе порозумітися дорослим після змоги абстрагуватися від призми бачення своєї дитини та подивитися на учнівський колектив під іншим кутом зору. Роль вчителя на один урок у класі, де навчається їхня дитина, взяли на себе батьки. А по завершенню цього експерименту усією класною спільнотою ми вирішили зібратися і обговорити цей досвід і те, як нам змінюватися на краще. Ми вирішили з батьками обмінятися ролями на уроках фізичної культури, природознавства, трудового навчання та математики.
   Висновки, які я, як класний керівник, зробила під час хакатону обнадійливі. По перше – діти від циклу уроків «Батьки – вчителі для учнів» у захваті, по друге – батьки, які побували у ролі учителя  на один урок теж зробили для себе умовиводи від своєї роботи вірні і корисні, а по третє, власне, я вірю в те, що усвідомлення всіма учасниками освітнього процесу ідеї партнерських відносин й налагодження тісної співпраці між ними сприятиме розбудові якісної системи освіти. А по цьому, наша класна родина й надалі працюватиме над налагодженням партнерства між педагогами, учнями та їхніми родинами.
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image004
 
Image005
 
Image006

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається