Новини

Відкриття футбольного поля у КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради» та нові можливості для її вихованців

Image0007

   Спорт є ефективним інструментом життєвого успіху особистості. Він формує лідерів, які у майбутньому приносять позитивні зміни на благо суспільства. З такою істиною зростають вихованці КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».
  Хоча школа офіційно отримала статус спортивного закладу з 2018 року, її випускниками є відомі спортсмени Андрій П’ятов, Володимир Чеснаков, Артем Громов, Олег Бараннік, Юлія Дударчук, Олексій Чичиков, Сергій Вовкодав та багато інших. Учні школи-інтернату також є призерами Міжнародних змагань (Овчаренко Максим – чотирьохкратний чемпіон Європи з настільного тенісу, Кулик Руслана – дворазова  чемпіонка світу з армрестлінгу).
  Більшість учнів школи-інтернату спортивного профілю займаються футболом. Одним із найбільших їхніх цьогорічних досягнень стала перемога ДЮСШ «Молодь», наших вихованців, у Всеукраїнському турнірі з дворового футболу «Мільйон на стадіон».
   Приємно, що для наших юних футболістів відсьогодні відкривається більше можливостей для відпрацювання своєї майстерності на території закладу. Адже саме сьогодні, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 31 травня, відбулося урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям розміром 40 на 22 м. Це відкриття стало можливим завдяки ініціативі депутатської комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Полтавської обласної ради та при підтримці Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА та компанії ДТЕК Нафтогаз, які виділили кошти для облаштування футбольного поля із штучним покриттям.
   Вже сьогодні тут відбудеться перший товариський матч між вихованцями  ДЮСШ «Молодь», нашими учнями, та гостями командою із м. Суми.
   На відкриття завітали почесні гості: заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Габор Михайло Антонович та заступник начальника Управління - начальник відділу, загальної середньої, дошкільної, спеціальної та інклюзивної освіти Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Кушпіль Ангеліна Володимирівна, які стали першими вболівальниками футбольного матчу.
   Висловлюємо вдячність усім організаціям, які надали фінансову допомогу для реалізації проекту. Тепер юні футболісти школи-інтернату справді отримали більші можливості для спортивного зростання та нових перемог.
Image0001
 
Image0002
 
Image0003
 
Image0004
 
Image0005
 
Image0006

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається