Новини

Цінувати життя!!!

5

    Під таким девізом розпочали виховний захід класні керівники Процун Т.М. та Буйдін О.В. для дев’ятикласників у рамках Всеукраїнського тижня права.
     Алі Турганбеков – особливий хлопчик, нескінченно закоханий у футбол. Він дружить з Лео Мессі, Неймаром, Кіліаном Мбаппе і Мохамедом Салахом. Ще Алі грав в футбол з самим Дієго Марадоною і вручав Суперкубок Європи «Ліверпулю»!
У Алі немає ніг, але це не заважає йому грати в футбол і професійно займатися плаванням. Його мрія – стати Майклом Фелпсом і перемагати всіх на змаганнях. А ще Алі шалено хоче зіграти в футбол з Роналду і Хабібом!
  Цю історію про Алі було покладено в основу виховного заходу “Права і свободи людини”, проведеного 9 грудня 2019 року для дев’ятикласників, більшість із яких юні футболісти, в комунальному закладі «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю I-III ступенів Полтавської обласної ради».
   Присутні учні 9-А  і 9-Б класів мали змогу пересвідчитися, що права та свободи людини існують для того, щоб допомогти людям жити щасливим та повноцінним життям і призначені для всіх, незалежно від походження або становища в суспільстві. Усі люди народжуються з однаковими основними потребами і бажаннями. Відповідно, ми всі хочемо жити в безпеці, користуватися повагою і мати змогу приймати власні рішення.
    З-поміж акцентів заходу – формування правових відносин і розширення правових знань, формування вміння співвідносити в житті норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.
2
 
3
 
4
 
изображение viber 2019 12 10 16 08 53

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається