Новини

У Полтавській школі-інтернаті спортивного профілю відзначили День Соборності, день єдності українського народу.

Image004

     З нагоди відзначення річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 22 січня Полтавська школа-інтернат спортивного профілю долучилася до відзначення Соборності України.
      З метою поглиблення знань дітей про події Української революції 1917-1921 років та популяризації ідеї єдності всього українського народу школярі переглянули документальні відео та згадали історію відзначення Дня Соборності України. Вихованці школи-інтернату зрозуміли, що, незважаючи на декларативний характер об’єднання, Акт Злуки став ковтком свіжого повітря, розпалив ідею національного визволення українських земель та надав крила тисячам українців на втілення у життя 1991 року споконвічної мрії про державну незалежність.
   Учасники заходу зрозуміли, що соборність  України – це її єдність в напрямку до свободи, підтримання суверенітету, демократії, правової культури, та соціального благополуччя країни. Кульмінацією святкування стало долучення учнів та усіх працівників школи-інтернату до флешмобу «живий ланцюг єдності».  Побудоване кільце стало символом єдності східних і західних земель України, українців як нації, а також символом згуртованості учнів та працівників закладу.
   Вихованці школи підготували долоньки, як символ дружби та єднання нашого народу. За допомогою долоньок діти створили карту України та яскраво продемонстрували свою любов до рідного краю.
     Під кінець зустрічі учнівське самоврядування УОЛС «Країна Дитячих Мрій» провело цікаве інтерв’ю «Що для тебе Україна?»
     Тож, вітаємо українців з Днем Соборності України! Любіть та цінуйте свою Батьківщину!!!
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image005
 
Image006

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається