Новини

Про це потрібно знати всім!

Image003

     15 вересня в Полтавську школу-інтернат спортивного профілю до учнів 8-го класу завітала старша інспекторка з особливих доручень відділу зв’язків із громадськістю УПП в Полтавській області ДПП лейтенант поліції Аліна Кондратенко, щоб поговорити про важливе… булінг.
    Що ж таке булінг? Булінг - це прояв нетерпимості до прав людини і форма насильства, де постраждати може будь-хто, незалежно від гендерної ідентичності та віку. Булінг в школі - це дії або бездіяльність учасників освітнього процесу, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи, внаслідок чого може бути заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого. Булінг суперечить таким базовим поняттями як толерантність, права людини, взаємоповага.
   Тож, разом з учнями згадали види булінгу та його ознаки. З’ясували причини виникнення та на життєвих прикладах вчилися розпізнавати його. Обговорили покарання за вчинення булінгу над неповнолітніми дітьми.  Куди ж звертатися і як захистити себе від постійних цькувань?! Звичайно ж, 102!!!
      Шановні учні, не втрачайте свою людяність! Поважайте один одного! Адже «впасти» можна дуже швидко, а «піднятися» дуже важко!!!
Image001
 
Image002

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається