Новини

З гідністю у серці

г3

     26 листопада  учні 6-их класів КЗ «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради»   приєдналася до відзначення Дня Гідності та Свободи. 
     Це захід, що об’єднує всіх, хто поділяють і підтримують ідею Гідності. Шестикласники разом із вчителем О. Гурською обговорили основні принципи гідності. На основі аналізу дотичних до «гідності» понять, створили «квітку асоціацій». Школярі переглянули кілька філософських мультфільмів та обговорили основні ідеї, які доносили головні герої: дружбу, взаємодопомогу, повагу, милосердя, добро. Вони зрозуміли, що найважливіше – це навчитися керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях і вчинках. Особливий інтерес викликала вправа «ДОЛОНЬКА». На кожному пальчику діти прописували свої сильні сторони, які допомагають їм бути гідними людьми.
     Радує, що учні зрозуміли основний меседж заходу – почуття власної гідності залежить від того, як ми ставимося до себе та одне до одного. Наше почуття власної гідності росте, коли ми відчуваємо повагу до наших прав і свобод. Керуючись у своїх діях почуттям власної гідності, ми можемо сприяти розвитку позитивних глобальних змін в українському суспільстві.
г1
 
г6
 
г7
 
г9
 
г11
 
г12
 
г13
 
г14
 
г19
 
гг

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається