Новини

«Доросла розмова про ВІЛ/СНІД»

Image005    1 грудня для учнів 10-Б класу Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю, класний керівник Олег Валерійович Буйдін організував цікаву і змістовну зустріч з Віктором Шиловим - керівником Молодіжного центру "Lighthouse" благодійної організації «Світло надії», який ознайомив підлітків з питаннями профілактики ВІЛ інфекції.
     Метою заходу було: надати учасникам інформацію про основні поняття щодо ВІЛ/СНІД, обговорити шляхи передачі ВІЛ/СНІД та методи профілактики ВІЛ-інфікування; формувати безпечну поведінку серед підлітків.
     2 грудня  для учнів 10-11х класів, з метою профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ, формування толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, розвиток сприятливих для здоров’я життєвих навичок, спрямованих на виховання гармонійно розвиненої особистості,  вихователями та класними керівниками були проведені виховні години та бесіди «Доросла розмова про ВІЛ/СНІД».
     Також на протязі тижня з метою виявлення обізнаності учнів в питаннях передачі ВІЛ  та ІПСШ, профілактики та толерантного ставлення до людей,  які живуть з ВІЛ інфекцією на онлайн ресурсі «Моя школа» було проведене анонімне опитування учнів 9-11х класів.
      Головною метою заходів було − звернути увагу молоді на проблему боротьби зі СНІДом. Сподіваємося, що одного разу можна буде сказати − зі СНІДом покінчено назавжди!
Image001
 
Image002
 
Image003
 
Image004

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається