Новини

#Не_ведусь: «Інтернет, який ми хочемо!»

IMG 20210211 124937

   Інтернет - це чудове місце! Ми можемо зустріти наших друзів, поділитися нашою улюбленою музикою та зображеннями, а також навіть змінити світ.
   Зараз в Україні майже 22 млн користувачів інтернету, питання безпеки в мережі більш ніж актуальне. Інформаційна безпека стосується захисту життєво важливих інтересів людини. Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести шкоду. Особливо вразливі у цьому контексті діти. Вони можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто.
    День безпечного Інтернету учні 6-а класу разом з класним керівником та вчителем інформатики Бровком С.М. відзначили шляхом проведення уроку  на тему «Інтернет, який ми хочемо!». Під час якого учні виконували  вправи для перевірки знань про свої права та обов’язки в онлайн-світі.
   Метою уроку було розширити та поглибити знання дітей про безпечний Інтернет, розвивати їх уважність, спостережливість, етичне спілкування в інтернет-спільнотах. Разом з учнями були обговорені шляхи збереження особистої, персональної інформації. Деякі учні ділилися власним користувацьким досвідом та розповідали, як вони стали жертвами шахраїв, тим самим попередивши інших дітей бути обережними!
IMG 20210211 124832
 
10

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається