Новини

ПРОТЕСТ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

4

         Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір.
       «Небесною Сотнею» називають загиблих учасників Революції Гідності. Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.
         Героями Небесної Сотні стали 107 загиблих. Вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були успішні підприємці й пенсіонери. Найстаршому – Іванові Наконечному – виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарієві Войтовичу – лише 17.
        «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!!!», - саме під таким гаслом пройшли заходи учнів 10-В класу, які провів вихователь Корнеєв К., одним з яких був перегляд фільмів: «Зима що нас змінила», «Героїчна оборона донецького аеропорту».
        Євромайдан увійшов в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму. Він укотре підтвердив те, що у найкритичніші та найважливіші періоди нашої історії знайдуться герої, ладні пожертвувати власним життям заради майбутнього України як незалежної демократичної держави. Саме ці питання були обговорені дітьми та висловлені думки щодо подій, які сталися на Майдані.
2
 
3

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається