Новини

«Будь обережним на дорозі»

2

     Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
     Тому традиційно в нашому 2-му класі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
     З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху учнями 2 класу класоводом Білоус В. та вихователем Кравченко І. було проведено годинку спілкування «Будь обережним на дорозі». Переглянули та обговорили мультфільми на тему: «Правила безпеки руху», створили стенд «Правила дорожнього руху»,  ознайомили та провели консультацію для батьків «Дисципліна дорослих на дорозі – запорука безпеки дитини».
      Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!
1
3
4

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається