Новини

Учні 4-го класу стали учасниками ІІ Міжнародного Уроку Доброти

4 кл

       Учні 4 класу разом з класоводом Людмилою Вірченко вже вкотре долучилися до Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня. Учні стали учасниками ІІ Міжнародного Уроку Доброти, який провели 5 жовтня 2021 року. Він був присвячений вихованню гуманного та відповідального ставлення до тварин.
   Переглянувши матеріали онлайн-уроку «У пошуках Джуля» дізналися,  що тварини віддані господарям, якщо ті з ними поводяться відповідно.
    У рамках проекту «Біоетика» грали в нову пізнавальну онлайн-гру «Зоомагазин». Гра зацікавила тим, що слід було придбати потрібні речі для кішечки чи песика.
     Дізналися, що фонд «Happy Paw» допомагає знаходити нові сім’ї тваринам  із притулків. І діти висловили свої пропозиції щодо того, як зробити так, щоб на наших вулицях було якнайменше безпритульних песиків та котиків. Четвертокласники  із захопленням розповідали  про своїх улюбленців. Історії виявилися  цікавими,  інколи навіть смішними.
   Уроки доброти виховують у дітей гуманне ставлення до тварин, почуття відповідальності за того, кого приручили,хто став чотирилапим членом родини.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається