Новини

Безпечна дорога

4

      У ході проведення Тижня безпеки дорожнього руху було проведено ряд виховних заходів щодо поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведенки.
      Дорога до ліцею завжди є справжньою пригодою, але інколи вона може містити небезпеку, про яку має знати кожен, щоб бути у безпеці.
       «Безпека на дорозі показник культури нації», «Загадковий дорожній рух», «Дисципліна на дорогах – запорука безпеки», «Безпечна дорога додому», «Правила дорожнього руху знаєш – то ж здоров’я зберігаєш», «Життя – це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв», «Безпека на дорозі – безпека життя», «Безпека дорожнього руху» - виховні заходи, які були спрямовані на засвоєння правил дорожнього руху дітьми та норм безпечної поведінки.
    Сюжетні ігри дали змогу учням уявно пройти шлях до закладу, відтворюючи все, що зустрічають на своєму шляху. Скільки дорожніх знаків та світлофорів бачили? Яку кількість разів перейшли вулицю? Що означають дорожні знаки, які зустрічалися під час прямування до ліцею? Звернули увагу також і на автомобілі, що рухаються.
     Узагальнивши отриману інформацію зробили висновок, що для збереження власного життя та здоров’я потрібно дотримуватися правил дорожнього руху, а також у темний час доби бути помітним на дорозі за допомогою світловідбивних елементів.
4.1
4 1
6
 
7
 
8б
 
9а.1
 
9б.2
 
9б
 
10 б

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається