Новини

Обізнаний значить захищений

4

     Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку - свою та своїх дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поводження з ними.
    Вихователями та класними керівниками у ліцеї проведено цикл заходів з практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо: «Вибухонебезпечні предмети – небезпечні для життя людини», «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів», «Бережи себе, бережи інших!», «Обережно! Мінна небезпека. Вибухонебезпечні предмети», «Види вибухових пристроїв», «Алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів», «Поведінка у разі надзвичайних ситуацій при виявленні мінно-вибухових предметів».
   У процесі спілкування з дітьми проакцентували увагу на те, що у разі виникнення надзвичайної ситуації завжди необхідно бути спокійним, уникати паніки, слідувати інструкціям та чітко виконувати вказівки спеціалістів за потреби. Це допоможе спецслужбам діяти ефективно.
6
 
8а
 
9б.1
 
9б
 
10 б
 
11б
 
11в.1
 
11в
 

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається