Новини

Світло сердець

5

     У період війни питання безпеки дітей, набуло вагомого змісту. Адже попри військові загорзи ніхто не відміняв безпеку дітей на їхньому шляху до та з навчального закладу і ризиків дорожньо-транспортного травматизму.
    З метою популяризації дотримання правил дорожнього руху, збереження людських життів учнями перегянуто соціальні ролики «Безпечна країна очима дітей», які охоплюють правила поведінки на вулицях, дорогах, залізниці.
      Класні керівники спільно з вихователями під час заходів обговорили з учнями важливі нюанси переходу вулиць на нерегульованих перехрестях, використання наявних підземних переходів для долання проїзжої частини. Також розглянули як надати першу домедичну допомогу постраждалим в наслідок ДТП якщо ти виявився свідком.
   Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню вивченого та закріпленню знань правил дорожнього руху. Вчили бути толерантними та співчутливими до інших. Допоможи іншому, хто цього потребує, перейти дорогу, зорієнтуватися у місцевості – така основна мета заходів поряд зі значущістю безпеки дорожнього руху кожного. 
       Тепер ми знаємо, що світло йде не лише від світловідбивних елементів, а й від людських сердець.
8а
.
8в
 
9а
 
10а.1
 
10а
 
11а.1
 
11а.2
 
11а
 
11б
 
11в

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається