Новини

Ми – нове покоління, і нам під силу змінити майбутнє, а гідним воно буде за умови, коли ми будемо гідними людьми!

4

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.
      День Гідності та Свободи – нагадування про ту ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію в Європейський Союз. Боротьба за свободу волевиявлення українського народу не закінчилась. З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України стало понад мільйон українців, щоб зупинити агресію російської федерації, відстояти незалежність України та право українського народу вільно обирати свою долю.
     Імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України. Саме тому кожного року весь народ України та наш заклад зокрема долучається до виховних заходів щоб черговий раз обговорити з учнями цінності, які відстоювали учасники українських революцій та за які сьогодні воюють захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальну цілісність, волю, соборність, гідність України та українців, розповісти учням про пам’ятні події та визначні здобутки українського народу у цій боротьбі.
5
 
5 Процун
 
6
 
7
 
8а
 
8б
 
8в
 
9а
 
10а
 
10б
 
11а.1
 
11а
 
11б
 
11в

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається