Новини

Відповідальний інтернет-користувач

5

     Сьогодні Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, годинники, телевізори, побутову техніку й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі.
      Учням ліцею 2 лютого, представник відділу зв’язків з громадкістю Управління патрульної поліції в Полтавській області роз’яснила способи захисту нашого приватного життя від небезпек, коли ми перебуваємо онлайн. Обговорили з дітьми ситуації пов’язані з шахрайством в Інтернеті, використовуючи власні приклади; поняття «Нікнейм»; розглянули як максимально убезпечити себе у мережі.
    Захищені – коли попереджені! Адже веб-сайти збирають конфіденційну інформацію так тонко, що ми навіть не знаємо, як невідомі люди можу скористатися нею для власних цілей. Пояснила, що необхідно робити у разі виникнення неприємних ситуацій, пов’язаних з віртуальним спілкуванням та значущість власної приватності, яка допоможе уникнути витоку персональних даних.
1
 
2
 
3
 
4

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається