Новини

Нехай добро звучить голосно

Слайд157

      Ліцей долучився до Марафону добрих справ, мета якого - підвищення культури благодійності серед молодого покоління, який тривав з 29 листопада по 19 грудня 2022 року за підтримки Національного банку України та партнерів, за що по підсумках участі у січні місяці 2023 року отримав Грамоту.
      Кожен мав змогу відчути свою значущість, допомагаючи. Відповідальність за ту справу, яка об’єднала нас спільною метою – це, в першу чергу, допомога ЗСУ: виготовляли окопні свічки, відвідали військовослужбовців, які перебувають на реабілітації, збирали необхідні речі, харчі, виготовляли обереги, писали листи підтримки та вдячності для наших захисників, малювали малюнки та збирали кошти на потреби військових.
       У свою чергу ми відзначили Грамотою за активну участь у Всеукраїнській освітній ініціативі «Марафон добрих справ», високу громадську позицію, допомогу тим, цього потребує, вагомий вклад у підвищення культури у благодійності серед молоді працівників, дітей та їх батьків.
       Не лише Благодійний Марафонт став початком добрих справ, а віра в нашу ПЕРЕМОГУ, любов до нашої країни та світле майбутнє нашого підростаючого покоління.
       Нехай добро звучить голосно!
3
 
6
 
15
 
photo 2022 12 19 13 59 43

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається