Новини

Разом ми зможемо через волонтерство

6 волонтери
      Щорічно, 5 грудня  відзначають День волонтера. Про волонтерський рух в Україні сьогодніі з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. Розквіт волонтерської діяльності у нас припав на час Революції Гідності і початок війни на Донбасі.
     Учні 7 класу, разом з вихователем Пивовар Ю. згадали, хто такі  волонтери - це люди доброї волі, які не вимагають за свою допомогу винагороди. Також розглянули стереотипи волонтерства. Визначили, що допомагаючи іншим, ми стаємо більш здоровими і щасливими.
    Після 24 лютого 2022 року всім українцям довелося знову мобілізувати сили, аби забезпечити необхідним військовослужбовців ЗСУ, добровольців із тероборони, вимушених переселенців тощо.
       Згадали знаменитих людей, наприклад, Притулу С., який створив фонд, та активно допомагає разом з українцями нашим військовим, що є дуже великою допомогою зараз для досягнення бажаної всим перемоги.
     Разом з небайдужими батьками учні 6-го класу взяли участь у благодійному «Марафоні добрих справ», придбавши нашим захисникам теплі носки та рукавички, устілки для взуття, вологі рушники та сухі серветки, теплий флісовий плед, вітаміни, каву та разом з намальованими малюнками від дітей зі словами підтримки передали військовим.
     Цього дня для учнів 9-Б класу був проведенний імформаційно-виховний захід вихователем Корнеєвим Костянтином спільно з класним керівником Шило Ігорем. У ході заходу було переглянуто відео «Міжнародний День Волонтера», під час якого було досліджено волонтерський рух в Україні на основі викладених фактів. Після фільму діти мали змогу обговорити актуальність розвитку волонтерського руху з метою спонукати дітей до небайдужості, яка так необхідна у цей складний для України час. Адже сьогодні волонтери активно працюють, підставляючи плече допомоги нашим захисникам, медичним працівникам, людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, або ж мають суттєві проблеми зі здоров’ям.
 Низький уклін вам, небайдужі серцем!
7
 
9б вих
 
9б вих 1

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається