Новини

Домашнє насильство - про це потрібно говорити!

4 в
     Домашнє насильство неможливо пояснити тільки економічними негараздами, бідністю чи алкоголізмом, тому що ці чинники лише посилюють агресивну поведінку домашніх насильників, але не є його причинами.
       У рамках проведення акції «16 днів проти насильства» з четвертокласниками та їх батьками вихователь Кравченко І. та класний керівник Білоус В. провели роз’яснювальну роботу на тему «Мій улюблений світ без насильства», де звернули увагу на символи акції та проблемні питання: як навчити дитину захищати свої особисті кордони, безпеку спілкування в інтернеті; провели тест «Знаємо свої права та обов'язки».
Під час заходу діти переглянули презентацію «Життя без насильства» та розглянути види насильства, його ознаки та прояви.
     Насправді домашнє насильство як соціальне явище існує давно і є широко розповсюдженим. До кого звернутися? Як діяти? Причини прояву домашнього насилля. Основа насилля та як від нього захиститися. Ці та інші питання обговорили з дітьми у зв’язку з важливістю даної проблеми у суспільстві.
      Вихователь Свириденко А. разом з учнями 5 класу долучилися до тренінгу «Проблема насилля та жорстокості стосується кожного - ми проти насильства», на якому розглянули такі питання: Що таке «насильство»? Як запобігти насильству? Види насильства; навчилися їх розрізняти; торгівля людьми; створили власні рекомендації щодо уникнень ситуацій, які можуть призвести до насильства.
4.1 в
 
4 Білоус
 
5в
 
5в 1
 
изображение viber 2022 11 29 20 11 10 805

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається