Новини

Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!

14
«Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!»
Магатма Ґанді
   Кожен з нас може впливати на розвиток України. Іноді результат видно одразу, іноді – через багато років. Але долучитися і творити країну, у якій ти хочеш жити, можна вже зараз. Волонтерство — це передусім доброта, можливість впливати на те, що відбувається довкола та змінювати країну.
     Волонтерство дуже часто порівнюють з жертовністю, хоч насправді завдяки своїм вмінням та таланту ти можеш допомагати іншим, отримуючи задоволення. Коли люди стають волонтерами, вони не лише отримують нагоду проявити себе, здобути нові знання і навички, а й намагаються зробити життя інших кращим. «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!» – казав Магатма Ґанді, а один зі шляхів змін – волонтерство. Допомагаючи іншим, ми ініціюємо позитивний рух в суспільстві, беремо на себе відповідальність за те, що відбуваються довкола, та надихаємо людей на творення добра.
      З моменту повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України виникла необхідність у підтримці цивільного населення, Збройних Сил України та ін. Не стояли осторонь і працівники нашого закладу, учні та батьки: відвідували військовослужбовців, які наразі перебувають на реабілітації у госпіталі, виготовляли окопні свічки військовим, допомагали внутрішньо переміщеним особам надаючи речі, продукти, білизну, засоби гігієни та інше, готували їжу, постійно долучалися до збору гуманітарної допомоги. Неодноразово працівники закладу долучалися до збору коштів на потреби військових, купували ліки.
    У рамках комунікаційної компанії «Вірю в Збройні Сили України» долучилися до створення оберегів до Дня Збройних Сил України та Дня Сухопутних військ Збройних Сил України, які були передані відділу морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
    Разом з небайдужими батьками взяли участь у благодійному Марафоні добрих справ, придбавши нашим захисникам теплі носки та рукавички, устілки для взуття, вологі рушники та сухі серветки, теплі флісові пледи, вітаміни, каву, чай.
Діти постійно виготовляють малюнки, обереги, аплікації, які передаємо військовим разом з продуктами харчування, засобами гігієни і т.д.
1
 
2
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається