Новини

Протидія насиллю

7898
    Насильство, на жаль, продовжує існувати у нашому житті і займає досить велике місце. Протидіяти йому – означає виявляти неабияку сміливість, увагу та чуйність. Не лише у період кампанії «16 днів проти насилля», а кожного дня працівники спортивного ліцею долучають до цього, проводячи заходи та роз’яснювальну роботу серед учнів та батьків, упродовж 365 днів. Також працівники закладу долучилися до створення ролика, яким висловили свою думку щодо насильницьких проявів у суспільстві.
    Як дівчата, так і хлопці підліткового віку можуть переживати всі форми насильства та жорстокого поводження. Вони можуть траплятися як удома, так і у школі чи на вулиці, і можуть походити від членів сім’ї, так само як і від інших дорослих і підлітків, які можуть бути знайомі або незнайомі підліткові.
      Насильству та жорстокому поводженню можна запобігти, а у випадку коли вони трапляються, на них треба ефективно та негайно реагувати!
    За цей рік українці неодноразово змінювали сприйняття своєї країни, себе, свого оточення. Показували, що настав час змінюватися, боротися за власні переконання і попри всі обставини рухатись вперед, спираючись на власні цінності.
 

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається