Новини

Разом нас не подолати!

4
«Зараз ідея соборності є чимось життєво необхідним
для українського народу, оскільки соборність – це означає дбати про те,
що об’єднує. Навіть більше, це означає ставити за найвищу цінність усе те, що може нас об’єднувати, надихати і робити сильнішими,
бо разом нас не подолати”.
Блаженніший Святослав,
Глава Української греко-католицької церкви, 2022 рік
      Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (далі – УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (далі – ЗУНР) Україна відзначає День Соборності.
     Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі, величезною історичною перемогою України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Політична доля не судила Україні Незалежності у 20-х роках минулого століття, але день підписання Акту злуки між представниками Української Народної та Західно-Української Народної Республіки назавжди залишиться для нас символом національної єдності, яке ми величаємо Днем Соборності України.
      Учні спортивного ліцею разом з педагогічними працівниками долучилися до відзначення цієї дати та провели: виховний захід «В єдності – сила народу!», інформаційні години «Єдина країна-єдиний народ», «Разом з власної волі з 1919 року», «Україна – Соборна», годину спілкування «Ми – єдині, ми – вільні!», виховні годин «Моя Україна - соборна держава», «Україна – соборна держава», відео-флешмоб «Соборна, єдина Україна!», патріотичне коло «Суверенній Україні слава нині і повік!», переглянули презентацію «Сильна, мужня, незалежна – це моя Україна!».
       Пам’ятаймо та шануймо наших воїнів-захисників, наших національних героїв та їхні ідеали.
4 1
 
4 2
 
5
 
9б

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається