Новини

ГОЛОКОСТ. ПАМ’ЯТАЄМО!

5 1
    Історію неможливо повернути назад. Але необхідно розповісти про неї всю правду. Історія нашої Батьківщини, на жаль, має й сумні сторінки. Україна - це країна пісні й краси, але в роки Голокосту - це країна смерті. Смерті безвинних...
      Їм - неоплаканим і невідспіваним... Їм - похованим без труни й молитви, позбавленим могили й шани - присвячується.
      27 січня в Україні та світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. У цей день для учнів 9-А та 9-Б класів був проведенний інформаційно-виховний захід вихователем Корнеєвим Костянтином спільно з класним керівником Шило Ігорем та вихователем Якименко Людмилою, з метою донести страшну історію великого злочину проти людства, під час якого була переглянута презентація «Міжнародний День Пам’яті Жертв Голокосту».
  Голокост був систематичним, державним переслідуванням і вбивством шести мільйонів європейських євреїв нацистським режимом Німеччини та його союзниками й колабораціоністами. Голокост був триваючим процесом, що відбувався по всій Європі з 1933 по 1945 роки.
     Пам’ятаємо!!! Під таки гаслом долучилися учні 5, 7, 8-Б, 8-В та 9-Б класів, провівши виховну годину «Голокост - вічний урок людству» та переглянувши відеопрезентацію «Голокост - невідомі віхи історії».
   Після Голокосту світ намагається вести боротьбу за те, щоб здолати жахи геноциду, пам’ятаючи про жертв і притягуючи винних до відповідальності. Ці важливі зусилля тривають досі…
7
 
8в
 
9б 1

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається