Новини

Спілкуйся безпечно!

5
     7 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). До Інтернету мають доступ десятки мільйонів користувачів. Ріст і розвиток Інтернету триває, і на середину століття очікується значне збільшення ролі Інтернету у всіх інформаційних технологіях. Однією з переваг Інтернету є корисність. Обсяг інформації незрівнянно великий. Подання й зручність її сприйняття поки не можуть зрівнятися із книгами або телебаченням, але кількість і доступність інформації в мережі значно вища.
  Інтернет – джерело найбільш свіжої інформації. Проте з розширенням глобальної комп’ютерної мережі, збільшенням кількості доступної інформації й послуг, виникає проблема перевірки та достовірності. Учні 5 класу разом з вихователем Свириденко Альбіною долучилися до онлайн-зустрічі «Разом для найкращого Інтернету», на якій переглядали презентацію, відеоролики, спілкувалися на дану тему та запропонували свої правила щодо безпеки в інтернеті.
Вихователь Дудка Віра з учнями 8-А класу під час виховної години «Інтернет: як безпечно грати, навчатися і працювати» мали можливість ознайомитись з основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, із цікавими фактами щодо використання мережі. Дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі, адже поряд з цим Інтернет приховує і небезпеку.
    А 10-А клас із Зозулею Вікторією, вихователем, детально розглянув небезпеки, які приховує мережа, захист персональних даних, визначився із поняттям «кіберзалежності» та як її позбутися під час онлайн-зустрічі «Безпека в соціальних мережах».
     Учні брали активну участь в обговоренні питань: як виявити фейкові сторінки та сайти, як не стати жертвами шахраїв, як захистити себе від посягань незнайомців у мережі.
8а
 
8а 1
 
8а 2
 
10а

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається