Новини

Всесвітній День Гідності

сертифікат
        21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.
     З 21 листопада 2022 року по 10 грудня 2022 року наш ліцей приймав міжнародну ініціативу Всесвітній День Гідності, в рамках якої для учнів 11-а класу було проведено виховну годину «Україна – країна нескорених!».
      Під час заходу деталізували поняття «гідність» та «свобода» розширили знання дітей про революцію Гідності та Свободи, обговорили незламність духу української нації та пригадали могутню історію нашої Батьківщини. Також вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Переглянули тематичні відеоролики та фільм «РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ», після чого визначили найважливіші цінності в їхньому житті. Під час проведення заходу були використані матеріали та різні види технік запропоновані організаторами заходу «Всесвітній День Гідності-2022».
   Подія відбувалась завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за сприяння ініціативи Save the Children in Ukraine та Education Cannot Wait, у співпраці з Українським інститутом розвитку освіти, Освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим.
   Результати проведеного заходу були відправлені на EdCamp, після чого отримали сертифікат, який засвідчує участь у міжнародній ініціативі Всесвітній День Гідності.
Бибик

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається