Новини

У Полтавському спортивному ліцеї відбулася педагогічна рада.

Image003
      4 квітня 2023 року у Полтавському спортивному ліцеї Полтавської обласної ради відбулася педагогічна рада. Під час зібрання було обговорено низку питань.
     Про реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання у спортивному ліцеї доповіла Н.В. Брашован, яка у своєму виступі охарактеризувала роботу ліцею у напрямках розвитку національно-патріотичного виховання, цінностей, шляхи реалізації завдань, які були поставлені перед класними керівниками та вихователями. Співдоповідачами Наталії Валеріївни були Дудка В.О. та Якименко Л.С., які в своїх виступах розповіли про заходи на базі своїх виховних групах.
   О.В. Сич, заступник директора з навчальної роботи, розповів про підсумки освітнього процесу, результати моніторингу навчальних досягнень учнів 5-9 класів у І семестрі 2022-2023 навчальному році та про вибір підручників для 5 – 6 класів на 2023-2024 навчальний рік, а також про зарахування результатів курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
  Лікар-педіатр закладу В.Г. Ткач підняв питання профілактики дитячого травматизму у спортивному ліцеї та поза межами закладу.
  Наприкінці педагогічної ради директор спортивного ліцею В.Г. Сафонов подякував всім працівникам за роботу та побажав натхнення та успіхів у роботі.
Image005
 
Image001
 
Image002
 
Image004
 
Image006
 
Image008

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається