Новини

Люби і знай свій рідний край!

4
    18 квітня весь світ відзначає Міжнародний день пам’ятників та  історичних місць. Він також відомий як День всесвітнього спадку.
      Ідею створити таке свято було винесено на розгляд під час симпозіуму в Тунісі, що був організований Міжнародною радою з охорони пам’яток та історичних місць 1982 року. А вже через рік ООН затвердила Міжнародний день пам’яток і історичних місць як важливу подію.
     На сьогодні обов’язком кожного громадянина України, як ніколи, має бути збереження історичної і культурної спадщини нашої держави.
    Відповідна робота була проведена у ліцеї вихователями та класними керівниками, під час якої учні мали змогу подорожувати онлайн визначними місцями України «12 храмів України», побувати на о.Хортиця та ознайомитися з експозицією Полтавського музею авіації і космонавтики.        Також було проведено виховні години «Із сивини століть ти поставала, вінок легенд у коси заплела... І гордо нарекли тебе Полтава!» під час яких ознайомили дітей з історією Полтави та видатними особистостями, які мешкали і працювали на Полтавщині, формували національну свідомість і людську гідність, патріотизм.
       Ніхто не забутий, ніщо не забуте, поки ми це пам’ятаємо та бережемо!
5
7
8а.1
8а.2
8а.3
8в
10а
10а.1
 

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається