Новини

День пам’яток історії та культури

6     Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, культура, переходять від покоління до покоління. Їх бережуть, тому що наш народ шанує свою віру, поважає обряди пращурів і палко любить та захищає свою землю.
       Ми повинні знати і пам’ятати свою історію, свідченнями якої є пам’ятки архітектури, пам’ятники видатних особистостей, які творили історію українського народу.
     Виховні години «Полтава – духовна скарбниця України», «День пам’яток історії та культури», «Найдивовижніші місця України», проведені класними керівниками спільно з вихователями навчали шанувати історичне надбання, формували повагу до державних символів України та історії свого краю.
     Під час онлайн екскурсій «Подорож Україною», «Видатні місця України – Фортеції і Замки», до м. Київ та музеїв України під відкритим небом «Запорізька Січ» та «Шевченківський гай» учні мали можливість побачили яскраву та величну архітектуру церков та соборів міста Києва, побувати у Національному музеї історії України, побачити визначні місця різних областей нашої держави.
     Діти були вражені тим, наскільки реалістично передає онлайн екскурсія  всю інформацію про об’єкти та образи історичних памʼяток.
    Україна − держава з багатовіковою історією та культурою. Кожна епоха залишає нам у спадщину пам’ятку архітектури чи історії, що зберігає в собі згадку про певну визначну подію чи особистість. Бережімо це!
6.1
6.2
6.3
8б
9а
9б
10б
11а
11б
11в

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається