Новини

Безпека під час воєнного стану

5     Можливість отримати будь-яку інформацію не виходячи з дому – зараз це не фантастика, а реальність. І це стало можливим завдяки Інтернету. Крім того, що Інтернет дозволяє тобі знайти потрібну інформацію, мережа значно розширює коло твого спілкування.
     Але спілкування в Інтернеті приховує небезпеку, яка проявляється в тому, що ти не бачиш свого віртуального знайомого, а тому не можеш бути впевнений у тому, що ця людина безпечна для тебе.
    Ще більшої актуальності набула робота з учнями щодо безпечної роботи в мережі Інтернет у зв’язку з війною в Україні.
  Діти багато часу проводять з мобільними телефонами, планшетами, ноутбуками – потреба для здобуття знань у процесі навчання та можливість поспілкуватися з друзями у соціальних мережах. Саме тому протягом тижня вихователі з класними керівниками приділили увагу роботі щодо безпечного поводження у мережі Інтернет та ризикам воєнного часу.
   Було проведено онлайн зустрічі «Правила поведінки під час тривоги з песиком Патроном», бесіди-настанови з безпеки життєдіяльності «Правила поведінки під час повітряної тривоги (вдома, на вулиці, у закладі)», «Безпека роботи в мережі Інтернет», метою яких було ознайомити учнів з правилами поведінки під час повітряної тривоги, попередити небезпечні наслідки ігнорування сигналу тривоги та формувати безпеку поведінки при спілкуванні у соціальних мережах.
      Увага! Завжди пам’ятайте про те, що ви спілкуєтеся з людиною, про яку вам нічого не відомо, тому не довіряй їй ваші таємниці або думки. Краще поділися ними зі своїми батьками чи справжніми, а не віртуальними друзями. А також не ігноруйте сигнали тривоги!
7
 
8а
 
8в
 
9б
 
11а
 
11в
 
спілкування в інтернеті безпека

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається