Новини

Вшанування та примирення!

11а    Щорічно 8 травня Україна традиційно вислює повагу всім борцям проти нацизму, увічнює пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни та воєнних злочинів у День пам’яті та примирення. Важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні.
     Для учнів 11-а класу проведено виховну годину вихователем Бибик Альоною спільно з класним керівником Ольгою Чернегою «Вшанування та примирення», під час якої хвилиною мовчання вшанували подвиг Українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловили повагу усім борцям проти нацизму, згадали загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочини, які були скоєні проти людей, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань.
    Хвилина мовчання – на згадку про загиблих. Історичні події, які передували Другій світовій війні та трагічні наслідки цього конфлікту – пиьання, які були розглянуті в рамках заходу.
    Діти переглянули відеоролик та презентацію з великим інтересом і усвідомили всю глибину подій, які відбулись під час та після Другої світової війни. Потім, під час спілкування, кожен мав змогу висловити власну думку та отримати відповіді на запитання.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається