Новини

Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому»

5 кл
    Сьогодні, 17 травня, всі учні спортивного ліцею разом з класними керівниками та вихователями долучилися до проведення Єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому».
     Метою заходу було підвищення рівня обізнаності дітей щодо правил дорожнього руху та формування відповідального ставлення до своєї безпеки. Діти переглянули тематичні відеоролики, мультфільми і обговорили важливість світловідбивних елементів на одязі у темний час доби, дотримання правил безпеки при керуванні велосипедом.
    Проаналізувавши ситуації, які трапляються з учасниками дорожнього руху, діти перевірили свої знання з правил дорожнього руху, розпізнавальних та регулювальних знаків.
       Всі учні були дуже активні, що сприяло позитивному спілкуванню: вони ділились власним досвідом поведінки на дорозі та своїми думками про важливість дотримання правил дорожнього руху.
    Війна внесла свої корективи у роботу, тому також з метою збереження життя та здоров' я дітей в умовах воєнних дій, черговий раз обговорили про мінну небезпеку, яка може приховуватися на дорогах та узбіччях.
8 в
 
9 а
 
9 б
 
9б.1 1
 
9б.1 2
 
9б

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається