Новини

«Родина вишивана»

1     День вишиванки щорічно в Україні відзначають у третій четвер травня. Свято не є офіційним чи релігійним, проте воно об’єднує усю країну та українців за кордоном, що справді робить його світлим та прекрасним особливо зараз, коли ми маємо спільну мету і повинні бути об’єднані.
    Сьогодні вишивка – ніби стародавній літопис, через який можна доторкнутися до історії та культури кожного куточка України. Вишиванки сприймають як символ єднання, солідарності і підтримки. Українську вишивку називають «молитвою без слів», а сорочка вишиванка – є головним оберегом людини. Наш ліцей також 18 травня показав, що об’єднаний у спільній справі з вірою у Перемогу!
   Кожна класна кімната, кабінети, коридори яскравіли барвистими вишивками, одягом національно-патріотичних кольорів, українською атрибутикою нашої держави – ми підтримуємо збереження традицій, шануємо українську культуру та власним прикладом показуємо це нашим вихованцям.
     З метою сприяння національної єдності та, зокрема, згуртування учнів, їхніх родин навколо важливих національно-патріотичних цінностей державності запросили взяти участь у патріотичному флешмобі до Дня вишиванки «Родина вишивана».
     Вишиванка – візитівка нашої країни, адже є не тільки традиційною частиною гардеробу українців, а й національним символом – символом боротьби за незалежність, символом нескореності, незламності духу, надії та любові.
2
 
3
 
4
 
5
 
6

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається